Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Välbehövlig semester. Av Uljo. Att läsa den gossen är som att stå på en golfbana som medresenär och höra någon utbrista om ett 'hole-in-one'...


Hur ändå in i armbåga gick det där till?




Berättelse på rim o kontroll remot
det ser en lysten väl fram emot

det skådas kan i randiga glas
i sanden vilar envar i full extas

hägrande i fjärran regn och sol
ännu väl en stund sittandes i stol...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-06 12:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja, en del
här lockar till
mer läsande...
Några talade
ord, sen är man
hos dessa
med ombord!
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP