Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Intermission"

 

 

 

 

And she says!

11.000 meters?

 

...and i who thought Poland was so grey




Fri vers av Densen VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2018-07-06 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP