Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din

Du var aldrig bra på att ljuga
Så dom dumma orden du valde fick duga
Jag ville vara naiv och tro på det du sa
Tröttnade på att bli sårad, känslor inte värda att ha
Du såg mig på ett sätt många andra gjort förut
Ögonen ändras strax innan det tar slut
La min värdighet åt sidan och gav plats för din
Förstod att det var fel men lät honom kalla mig för sin







Fri vers (Fri form) av Vissen
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-06 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen