Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag mindes vad jag skulle skriva!

Om jag mindes vad jag skulle skriva, så skulle jag skriva ner det med en gång!
Om jag mindes vad jag drömde, så skulle jag nog inte skriva ner det med en gång!
Och det skulle troligtvis bli glömt!
För om jag skrev ner, vad jag drömt med en gång, Vem kan då säga att jag har en snirklig vacker handstil, och kan utröna vad där står?
Kanske några fragment.
Och då kan man undra, går de att koppla ihop?
Fastän de är en del av helheten.
Numera kallad Delheten, eller förskuggad dröm.




Bunden vers av Mim
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim