Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inte någon





vem ska tillåta mig
att leva

om inte mamman
gör det



vem ska tillåta
min existens

om inte pappan
gör det



vem ska
om inte


någon
gör




vem
vem
vem

när
när
när

hur
hur
hur



och
varför






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-07 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP