Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en bluff!

 

 

vad vill du bevisa

din grandiosa personlighet

eller ditt skarpa intellekt

inget av de båda du äger

 

du är inget annat än en bluff

klädd i kejsarens nya kläder

dina ord genomskinliga är

dina argument faller till marken

 

tro aldrig andra inte kan tänka

människans instinkt varnar

för bluffmakare och lurendrejare

du kommer aldrig långt med lögn

 

en dag ställs du inför ditt verkliga jag

och lögnerna faller en efter en

tar du då på en annan mask

för att dölja ditt gamla liv

 

lycka till med ditt nya liv

hur det nu kommer att bli

att leva med lögner tär på själen

om du har någon vill säga




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-11 13:38



Bookmark and Share


  Magica VIP
Stark text.
2018-07-12

  MALVAA VIP
helt hyckleri
2018-07-11

  Cikoria Blå VIP
Ajajaj. Men det var iallafall bra rim i den här salvan!
2018-07-11

  Per Drysén
En ordentlig utskällning
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP