Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte höra.

Jag vill inte höra
Det Du tror
att jag vill veta

Jag vill veta
Vad Du vill ha sagt

Annars hade jag aldrig frågat
Dig om din åsikt.

@ Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-07 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP