Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUR MÅNGA GLITTRANDE DÖRRAR LIGGER HJÄLPLÖSA BLEKA INLÅSTA OFFER BAKOM??


GLITTRANDE HUS!!!

Blekt utseende

trist röst blåmärken hopplös

Sorgligt öde

------------------------

Hur många glittrande dörrar ligger hjälplösa bleka inlåsta offer bakom??




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-08 12:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja usch, jag fick åka och hämta en livrädd kvinna som hade fått stryk i torsdags kväll,
2018-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Det finns dessvärre många misshandlade bakom fasaden!
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP