Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameleont

 

 

förklädd till det oigenkännliga

är ett med naturen

oavsett var det än är

kommer sluka dig

du tror du är trygg

jag slungar ut min klibbiga tunga

 fångar dig i ett nafs

och slukar dig levande

ödlornas planet

återerövrad




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-09 10:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fantastiska djur i fantastisk natur!
2018-07-09

  Per Drysén
Ödlorna kommer på alla sätt
2018-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Faran upptäcks inte förrän det är för sent!
2018-07-09

  Cikoria Blå VIP
Ödlor finns av många sorter.
En del har giftiga, klibbiga tungor.
2018-07-09

  BenGust VIP
Ädla ödlor på Galapagos skulle
naturfotograf, filmare,
författare Sven Gillsäter ha sagt.
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP