Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Thailand.


Budda och Gud.

Ropen och bönerna hörs över världen;
Gud och Budda lyssnar, de håller sina
skyddande händer över pojkarna, tick,
tack, klockan går, nu inväntas ett slut
och en lycklig upplösning för alla.




Bunden vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje