Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN OKÄNDA SJÄLEN


NÄR SJÄLEN DOFTAR!

Själen kan inte ses med ögonen

men kan kännas genom hur fin den  doftar 

Hon: Vem tog dig hit?
Han: Doften av din själ

dina andnings doft

Din själs doft sveper in i mig

Din själs doft tar mig långt dit

Där  en värld fylld av lyckan

 

Du då!

Hur doftar din själ annars?




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-10 21:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Att själen doftar är för mig ett vackert poetiskt uttryck!
2018-07-12

  MALVAA VIP
Lika själar doftar likadana
Och de som är lika sveper lätt varandra

De själarna som är olika skiljer åt ifrån varandra var och en vänder ryggen till
2018-07-11

  Öknens Ros VIP
Att själar kan dofta! Doftar varje själ annorlunda?
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP