Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlåtelse eller hämnd?

 

Allt går att glömmas och förlåtas bort

Utom!
Utom!

Hatet och kravställande
Mobbningar och kränkningar

Misstroende och falskhet
Förnedrande och på magen trampande

Heders mord!
Och religions hat budskap mot kvinnor

Att se log på andra
Och se högt på sig själv

Niqab, Higab!
Tillhör ej en kvinnas, barnens värld

Masken som Allah, EU och västvärlden bär
Är skapat av hot och hat bör störtas

EU, västvärlden VILL att dess kvinnor våldtas
Pedofiler och flyktingar

Jakten på att döda människor för sin tro
Kommer från religionen

Tvång hjärntvätt i Sverige, EU och västvärlden!
Är en del av Mellanösterns policy och invasion

Kan man förlåta allt?
Det tvivlar jag PÅ!

Ordet förlåta!
I kristendomen som ingen annan religion kräver av sina trogna

Är ,
Lika med att begå sin egen självmord

Man tror på uppståndet och paradiset!
Vem vet?

Man BÖR EJ förlåta allt
Utan de som går att förlåta

GUD!
Förlåt INTE Adam för sin misstag och evig straffade honom

Varför?
Vi som människor borde förlåta andra?

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2018-07-11 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP