Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvvägs upp till himlen

 

 

det är en sjärnklar natt

jag ser upp på alla stjärnorna

månen lyser klar

plötsligt känner jag hur jag börjar växa

högre och högre

tills jag kan sträcka ut handen och nudda en stjärna

och månen med alla sina kratrar får sig en titt

och jag ser hur himlen försvinner bortom sol och månar

sedan minns jag inget mer förrän jag vaknar




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-11 14:44



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
dröm gott
2018-07-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin drömsekvens, nedtecknat i hågkomst!
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP