Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knack, knack!



Det finns ingen som har nycklar
till livets alla dörrar

när mina inte fungerar
och jag inte vill stå utanför

knackar jag
och ber att få komma in




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-07-12 11:39



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Dina ord öppnar många dörrar....bra text!
2018-07-16

    Peter Söderqvist
Fint skrivet, nyckeln som kanske inte behövs om du bara knackar är en klok analogi.
2018-07-15

  Anya VIP
Mycket talande. Jaa det gäller att ödmjukt knacka på...tänker jag. Så på pricken träffande. Bra!!!
2018-07-15

  MALVAA VIP
Välkommen
Kom in ;)
2018-07-15

    Ingegerd svedin VIP
Så fint uttryckt. Både vettigt och ödmjukt.

2018-07-13

  Magica VIP
Ibland kan man behöva knacka hårt...
2018-07-13

  Magica VIP
Poetiskt.
2018-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Gud har det.
2018-07-12

  Nils-Robert
Rätt fram dikt. En typisk Marita.
2018-07-12

  ecel
Underbar! <3
2018-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett råd i all ödmjukhet, att ta till sig.
2018-07-12

  M.Eta
Man ska inte behöva vara utestängd från livet. Hjärtats nycklar borde alla ha på sig. Fin text!
2018-07-12

  Kungskobran VIP
Att ha dörren på öppen gavel är bra
då kan alla få vad dom vill ha

Fint uttryckt av dig,
poesin har annars alltid dörrarna på öppen gavel
2018-07-12

  Respons VIP
En ödmjuk handling!
2018-07-12

  limerick
Ett mycket gott råd till dina medmänniskor.
2018-07-12

  Fulbergarn
Låter ödmjukt till skillnad från att använda dyrk
2018-07-12

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfull och originell bild kring att nå fram till andra människor.
2018-07-12

  Maria Sundelin VIP
Ibland är kanske nyckeln något helt annat än vi tror.
Kramar
2018-07-12

  Niliboy
Ja, vi värjer oss i smeten å hoppas på vägledning från ovan!
2018-07-12

  Öknens Ros VIP
Fiffig lösning, hoppas du blir insläppt.
2018-07-12

    ej medlem längre
Poetiskt och bra Marita!!!!
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP