Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En muslims bajs är helig

Blekt målar jag mitt liv

Dyster ser jag på min kommande framtid

Mitt hjärta har brustit
Min existens har krympt

Minns hur slog jag sönder fönstren och tavlorna
Kommer ihåg hur jag eldade på barndoms minerna

Minns hur skrek jag på nätterna av tortyr och hot till livet
Minns jag hur fick jag inte duscha i fångenskapen i ett helt år

Minns hur vi hedningar tvingades till koranundervisningen fyra timmer om dagen
Minns hur  hedingarna hade separata toalette från muslimer

En muslims BAJS är heligt får INTE blandas med hedningnarnas BAJS !

Minns vad mullrarnas predicerade HAT mot hedningarna 
En muslim måste backa alla muslimer oavsett har de rätt eller fel

Minns att kriget tog slut 1988 medan krigsfånge omväxling skedde 1990
Allah/islam vägrade krigsfånge omväxling 

Minns hur världen i tio år glömde bort oss i helvetet IRAN
Minns hur Allahs trogna slaktade varandra i Iran/ Irak kriget 1980

I Allahs , Omar och Hussaien 
Båda sidorna ropade, skrek Allah Akbar på varandra när de anfall

Västvärlden krigar för en sharielags värld!!!

Jag byggde en högmur av ensamheten omkring mig själv 
Och skapade mig en nyvärld av dystert

Hat och ilska bedrev mig galen men aldrig tappade kontrollet
Begrundande och frågeställande

Tomhat är mina ord till alla
Rotlös är mitt hat och tillhör ingen värld

Jag ser på världen lika med lika
ISLAM ser på världen som hedningar 

Tomhat är mina dikter
Tomhat är mina teckningar

Fakta ej mer en fakta texten talar och evig fakta till västvärlden
Mitt register nummer hos röda korsett är 4354

Du VET väll att du är hjärntvättat av demokratin 
demokratin ser på judendomen, kristendomen som evig hot

Aldrig  samma syn på ISLAM som ett HOT!!!!!!!!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2018-07-13 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP