Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ömt viskar du!

 

Ömt!

Viskar ensamheten i mina öron
Viskar suset i mina öron
Viskar stillheten i mina öron

Vackert!

Är stillheten och fängslande
Är döden och fängslande
Är ensamheten och dödande

Vemod och tyst!

Viskar jag i mitt eget öre!
Du är ej värt!
Du är ej värt!

Vaken!

Är inte drömmen i mig utan bara ligger still
Är livet i mig utan är bara livlös
Är kärleken i mig utan bara en illusion

Sakat!

Rasar orden och dör av tystheten
Tar jag mig fram till fönstret och förbannar allt omkring
Skriver till hela existens och GUD!

Varför!

Du liv!
Du GUD!
Du människan!

Gav mig helvetet på riktig

Varför!
Varför!
Varför!

Och VARFÖR?????????????????????????

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-07-13 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP