Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändis-Limerick

 

 

 

en trubadur från Västervik

som sägs vara ganska rik

han sig inte dabba

när han grunda' ABBA

han sedan ej var sig lik




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-13 14:16



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
abba, är det detdära fiskkonservföretag,
nej, han skulle hållt sig till musiken :)
2018-07-13

  Per Drysén
Men visor kan ha än
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP