Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mälaren

 

Imorse tog jag,
Min en timme lång promenad vid mälaren

Kungsängen!
Och INTE kung sängen!

Var jag ensam hela vägen!
Träffade ingen än de som var på promenad med sina hundar

Hej!
Ordet HEJ omväxlade vi ej mer!

Men!
Det var så djävla varmt… tretio gradar varmt

Svettigt gick jag hela vägen hem
Duschat i svett kom jag hem

Innan dess var på systembolaget
Köpte fyra styck starköl 10,2 Arboga

Min enda sällskap i SVERIGE!
Min enda sanna vän i SVRIGE!

Tackar för det SVERIGE!
Djävlas och aldrig ta mer några flyktingar!

Skam!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2018-07-14 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP