Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rik svensk man

 

 

rik svensk man till Thailand fara

där finns flickor söta och rara

bara välja och vraka

inget han behöver försaka

 

kanske han för någon fattar tycke

han köper ett vackert smycke

hon ler som hon blivit lärd

hon vet vad hon är värd

 

att hålla henne på humör

det kostar en och annan dusör

men han har kosing så det räcker

hon är ju bara så läcker

 

snart de gifta är

en dyrbar affär

och lyckan i deras boning bor

och deras kärlek är så stor

 

att det enbart om pengar handlar

att man om detta tyst förhandlar

det är en annan femma

de sjunger i samma stämma

 

när mannen börjar krämpor känna

han kanske paradis måste lämna

sedan visum gått ut

han kastas ut

 

drömmen om paradis och vackra kvinns

är blott något som inte längre finns

den som gapar över mycket

mister ofta hela stycket

 

rik svensk man lever livet i fjärran land

skatten nästintill försumbar i Thailand

svensken skrattar gott åt detta

han gjort det enda rätta

 

"det är bara skit med Sverige!" han sa

"rån, överfall, våldtäkter" han sa

han kanske är blind inför att även där

det händer saker av allvarlig karaktär

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-14 14:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja suck, och de fina tjejerna kommer från Kambodja har det visat sig - ett ännu fattigare land
2018-07-14

  Spik
Så jävla sjukt !
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP