Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad mamma


och jag ska lyfta alla himlar

det finns en sång som färdas dit du går

 

jag vet att du bor i molnet nu

men du kan höra tonerna av melodin

som sorgen och kärleken samsas om att spela på en tårbelupen cittra

 

jag ser hur du ler

hur dina sinnen fått frid och ro

 

och känner hur din omsorg vilar

 

kvar

hos oss

 

© Birgitta Wäppling, 15 juli 2018

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-15 08:28



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Kärlek
2018-07-15

  Maria Marängsviss VIP
Kärlek
2018-07-15

  BenGust VIP
Ord valda med omsorg. Vilken fin titel!
2018-07-15

  walborg
innerligt vackert
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP