Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brand

 

 

 

skogsbränder härjar som en epidemi

det brinner med den djupaste frenesi

extrem är torkan som råder

man lever som på nåder

 

när brinner det nästa gång

vem förlorar nästa omgång

hus förloras i lågor

människor drabbas av plågor

 

hur kan det börja brinna

hur kan man hinna

undan eldens härd

på flyktens färd

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-16 09:27



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja regn... kom regn
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP