Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan du hem?

 

Spring!
Fly!

Lögnarnas värld
Lögnarnas gud, religion

Och kom hem till den sanna du
Och kom till den transparanta öppenheten

Ett hem har du!
Ett liv har du!

Förgör och förstör INTE den genom lögnarnas värld
Slösa ej bort ditt liv gömd bakom kulisserna

Sanningen är blod
Sanningen är mod

Spring och fly den falska du
Och kom hem till den sanna du

Vägen dit kan du!
Vägen dit är ditt beslut!

Det är bara och våga!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2018-07-16 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP