Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instinkt

 

 

du vädjade till min generositet

du förstod min naivitet

att jag var den människa du sökte

men misstog dig på min instinkt

 

den sa mig vem du egentligen var

att det var bara en fasad du visade upp

att din attityd bara var påklistrad

du var ute efter någon att manipulera

 

hur lågt kan en människa sjunka

innan hon inser sina felsteg

vi väljer våra vänner

vi väljer också hur vi nyttjar/utnyttjar dom

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-16 13:16



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Ledsamt att råka ut får sådana "vänner".
Dikten beskriver det med bra ord, man fattar lätt känslan.
2018-07-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om detta ämne. Det gäller att se bakom fin fasad och inte låta sig luras.
2018-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Det är stor skillnad på sanna vänner och de som låtsas vara det!
Bra och tankeväckande text.
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP