Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Princip.


Att fråga sig, eller att ta vara på!

Människor som klagar, det är där sann politik finns!
Eller politiska frågor!
Människor som har det bra, eller en sådan inställning....
Hur behåller vi livsstilen och politiken , i våra liv?
Saker som gör VÅRA liv bättre, och så småningom hela samhällen?
Kanske att vi egentligen behöver rösta för vår nästa, och inte för oss själva alltid...
Jag menar,
Om någon till exempel, som vi så väl känner har drabbats av assistansförsämring inom LSS, så kanske det inte är en god ide`, att rösta på Socialdemokraterna, som styr vårt land idag, denna dag, fram tills september 2018!
Då kanske man istället letar upp ett parti, som stödjer assistansen av dem som har de sämre, inte nödvändigtvis, för att de är skapta som de är!




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-07-16 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim