Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1/Tankeboken

 

om man aldrig försökt,

så är man inte på väg

då står man stilla

och inget kommer någonsin

att förändras




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-17 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP