Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetare än Finlands Toppmöte

Nu har jag druckit en liter vatten med socker och salt i.
jag känner mig som en sjö
jag är en människa som försöker likna en människa med en fin sjö inuti
jag tänker sorla och porla
vakna och drömma om en man som simmar mot mig
en otroligt naken man
tyvärr har jag slutat drömma om det perfekta sammansmältandes om sommaren
den romantiska kärleken
russinet i kakan
romantikens misshandlade pärla
han och du
" hopkletade uddlösa kökkenmödding av förväntningar svettiga"
jag har druckit mer än jag borde för solen sa till mig att nu är det allvar
den som icke dricker skall icke heller leva sa solen.
Jag går inte ut för ambulansen hörs köra av å an i villaområdet
jag väntar fegt inuti huset på min ingivelse som ska sträcka ut armen i armen
pynta mig med den där extra energin
kristuskraften
fläderblomsaften
viljan att ge till andra saften
härliga gudoms Källan appen
men nej
jag kunde bara rita två sura hästar i en låda som det står
TÄNK SJÄLV på !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-17 16:38



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hettan påverkar dig med, det hörs i varje rad. Ibland får man härda ut, ja, det ser jag att du har fattat. Konstig sommar som får en att längta till september, som om gräset skulle bli grönare då. På något sätt grejar man likväl skivan. Det är nödtvunget.
2018-07-21

  Respons VIP
En fantastisk resa bland lust, förväntningar, drömmar och högst påtagliga ambulanser och politiker. Den sanna bilden av Livet fångat i flykten?Fascinerande!
2018-07-18

  lodjuret/seglare VIP
Liksom det går att skriva, samt väggar ner vilja riva, kärlekens begärda och utövare, livets o gåendets själva strövare, älskog utförs nog oavsett väder, liksom med eller utan kläder...
2018-07-18

    Jag är fan större än Sartre VIP
Vissa sommar regnar bort, andra är stekheta och aldrig blir det sådär perfekt som vi önskar. Människor kanske borde förbereda sig på att livet inte är självklart lagom bäst.
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP