Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maud Li skrev text som inspirerade.


Kritik på en text (1721) orimlig kaka



Åke står vid ett vägskäl
längtar ej grälet efter
söker i liv andras texter
ord för ord där de löper
spelar schack med självet i nöden.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-18 10:59



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Orimlig kaka
då gäller det
att skaka och
maka till vad
man vill varför ej
en vaudeville..
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP