Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Perfekta till dagen

 

Dina tårar!
Är ömfyllda och perfekta att sluta dagen med

Bättre kan inte bli!

Så perfekta att de talar ur sin lidandet
Så perfekta att de vilar sund i sin bur

Lagom väntar de på en nysorg dag

Känslofyllda!
Känslosamma!

Flödar de sin värme i min själ

Vaknar ur drömmen!
Vaknar ur sorgen!

Mina kinder är helt blota

Tittar runt i mitt sovrum ser bara väggarna
Tittar rakt på taket ser mina andetaget hängande

Och den livlösa drömmen

Önskade mig en annan dröm
Önskade mig ett annat rum

EN ANNAN JAG!

Ett ANNAT RUM!
En ANNAN dimension!

Någonstans faller fritt i galaxen

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2018-07-18 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP