Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äkta ilska

 

Äkta vrede!
Äkta ilska!

Skriker de ensamma till världen

Äkta känsla!
Äkta kärlek!

Behöver de som lever sitt liv ensamma

Illusionen är äkta och många tror på
Inbillningen är så äkta att men fast tro på

Äkta mer sannolikhet
Äkta mer trovärdighet

Behöver människan bevisa

Äkta mer och mer och mer äkta
Äkta och exakta rytm

Äkta liv
Äkta gemenskap

Saknar de som lever sitt liv ensamma

kärleken har slocknat
Människan i sitt ego har drunknat

Mörka vindar blåser ond
Dystra tunga moln regnar mörka regn

Världen, människan har för evig förändrat!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2018-07-18 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP