Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅLKRÅKOR - tanka

Streck av ålkråkor

ett tecken på kvällshimlen

fridlyst fågelart

döda öar nedskitna

spyr ammoniakodör




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-19 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin och väl balanserad tanka om ett av våra plågodjur. Ett som jag f.ö. inte ens kände till. Men kanske är det så att allt i naturen är bra till något? Det gäller bara att komma på till vad.
2018-07-21

  Niliboy
Vet inte om den finns häruppe i nordligaste nord, jag tror inte det! Synd
Att den skitar ner så förbenat! Ha det så gott i den soligaste sommar!
Hälsningar
Birger
2018-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det är negativt de tar död på växtligheten!
2018-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Nej, så den spillningen kanske inte kan användas som guano (gödning).
2018-07-19

  Öknens Ros VIP
visste inte de var fridlysta. inget växer väl upp där de härjat.
2018-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Storskarv, som den också heter.
2018-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Jo, de har förstört någon ö här i Gävles skärgård.
Trist att man inte kan tillvarata "guanon", som man gör i Chile.
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP