Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJUKT - tanka

Höstgula björkar

snart avklädda alla blad

diagnos: torka

recept: en regnskur per dag

plus febernedsättande




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-07-18 17:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Tänkvärd tanka, högst aktuell ...
2018-07-21

  M.Eta
Bra tanka, skulle behövas.
2018-07-19

  Rise Little One
Önskar björkar den bästa behandlingen!
2018-07-19

  Niliboy
Gäller också Den fete!
2018-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Härmed utnämner jag dig till Hedersdoktor i omsorg om vår natur!
2018-07-18

  Öknens Ros VIP
Ja, björkarna mår dåligt nu, och inget regn i sikte.
2018-07-18

  Fulbergarn
Behöver samma kur
2018-07-18

  Petter Wingren
Bra diagnos.
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP