Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småpojkarnas nytta!

Kanske gjorde småpojkarna någon nytta.
När de dödade alla maneter, som de hade tålamod att döda, dvs. tid!
Och engagemang!
Det blev helt klart färre maneter i havet!
När vi tog ett simtag mot land!




Bunden vers av Mim
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-19 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim