Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som


åskkuddar

så långa dagar

och du kan inte räkna

för du ser inte kärleken som dämpar mellan kotkropparna

knak sprak

som åskbollar big bang

det kan bli vad som helst det finns inget bästa sätt

måste i denna verklighet prova sig fram




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-20 12:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
knak sprak...mellan kotkropparna. hm det som fordras är fysträning min vän..
det enda som hjälper eller en kotknackare. ;)
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Taly