Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänka!

 

Tänka!
Att tänka!

Jag behöver tänka!
Jag ska tänka!

Men!
På vad skall jag tänka?

Ingen aning!
Inga lettråder!

Jag önskar mig någonting skall gnaga i mitt huvud
Någonting som susar och skapar kaos

Låter mina hjärnceller flyr ut på flykt
Låter mitt huvud upptagen i ett låtsas krig

Kliver ur mitt huvud ut
Talar till mig och fyller på dagens sus… ensamheten

Ibland bråkar jag med mig själv från morgon till kvällen
Tills jag svimmar

Ibland skriker och misshandlar mig själv
Tills jag bli galen

Tänka!
Jag behöver någonting fylla på min tomma huvud

Vilken skit som helst!
Bara fylla på de tomma rum, radar, bokhyllan i mitt huvud

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-07-20 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP