Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljusdal

 

Ljusdal!
Mellanljusdal
Mörkdal!

Högdal!
Frågeteckendal!
Lågdal!

Dimmigtdal!
Regndal!
Isigdal!

Regnbågdal!
Randigdal!
Ej färgdal!

Människans första stund välkommen till familjen
Cirkulerar mellan de banorna
Med eller utan människans sin egen vilje

Upp och ner
Höger och vänster
Och ibland slumpmässig , bara kör

Man börjar sitt liv högt upp på en högdal
Sen rullar ner och ner och ner och ännu mer
Och sluter sitt liv djupt i en mörkdal

Vilket liv?






Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2018-07-20 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP