Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommardröm

03:30 halvvägs in i juni

det är bara du och fåglarna vakna
dansandes på gatan

alla sover
jag sover
trots att jag är där

jag fryser
du brinner


brukar inte minnas mina drömmar

men jag minns dig.




Fri vers av <3
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-20 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3