Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurra det regnar!

 

 

denna vår

varit svår

sommar likaså

torrt vart strå

 

men så nu idag

en dag som fredag

himlen plötsligt grå

jag tittar uppå

 

plötsligt regnet öser ner

jag ingenting ser

vinden piskar regn mot marken

barnen rusar från parken

 

äntligen bönhörd man blev

som från posten ett brev

efterlängtat och önskat

som den ljuvaste grönska

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-20 14:03



Bookmark and Share


  Palett
Bra text om det efterlängtade regnet !
2018-07-20

  Fulbergarn
hoppas det kommer hit
2018-07-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om det så önskade regnet! En liten skur blev det här. Knappt blött.
2018-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Sannerligen något att glädjas åt, hoppas det snart börjar regna här!
2018-07-20

  Per Drysén
Vätan är efterlängtad
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP