Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I våra händer….

 

Drömmen!
Är porten till människans enda frihet

Till evigheten längtar man
Till ett bättre liv ser man framåt

Drömmen!
Är porten till människans makt över sitt liv

Till självbestämmande
Till klarhet

Drömmen!
Steg för steg nå man den

Sanna drömmar alltid besannas
Falska drömmar går i förtid i graven

Drömmen!
Porten till drömmen ligger i människans hand




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2018-07-21 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP