Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryende (till det nya)

 

 

 

 

"Och där

Från strand han såg

En gyllene skrud som låg

Över vida vatten, mörka"




Fri vers av Densen VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-21 16:43



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Gillar.
2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP