Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvilingsjälar?

Det har gått ett år sen vi sågs sist
men jag kan vänta, jag är en optimist
jag väntar på dagen du slår en signal
väntar på dagen då det är mig du vill ha
patetisk kan jag känna att jag ofta är
framförallt när jag inbillar mig att du är här
jag kan inte förklara till folk vad det är vi har
kommer dom acceptera ''tvillingsjälar'' som ett svar?





Fri vers av Vissen
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-21 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och en igenkännande känsla!
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vissen