Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögner

Du säger att du är förkrossad, du vet inte vad du ska ta dig till
när hennes namn ekar i ditt huvud får det tiden att stå still
Du vill ha nyckeln som öppnar hennes dörr
få henne att glömma det som var förr
Du säger att hon är din mening med allt
hon var en blandning utav sött och salt
Du kommer med din sorg och lägger den hos mig
som att jag kan lösa allt du bär inom dig
Du säger att jag har alltid funnits där, inne i ditt hjärta
Jag vet att dina ord är lögner pågrund av smärta
försöker ta min hand och knäppa upp min blus
du släcker lampan i taket du vill inte ha något ljus
du vill att jag ska få dig att glömma hennes läppar
ta bort det onda som sitter och smärtar
Du känner dig trasig och du vill bli hel
att utnyttja mig är inget som är fel




Fri vers av Vissen
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-22 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen