Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glödvandring vad är det för legaliserad terrorism?


Tankar ger upphov till hopp.

 

 

 

Svåra tider under torkas tider som kolliderar med

 allmän återupplivning (generell övning) eller

Igår drabbade mig det var som jag varnades,

relaterade den 10 August miljontals protestatanter från diaspora skulle komma till Bucharest och protestera.

 Jag eller något annat från Sverige vi skal inte resa och lägga oss i andras länder angelägenheter,

”Rezist” som vill åter åberopa Rumänien.

jag är bara en stakas människa passionerad av poesi och härmar några språk och jag mobbar min själ i dem svarta nätterna,

Som från tid till annan förseglar en tanke fortfarande
  under rymmen.
fri vers eller journalistik skriftligt belletristisk jag återspeglar och dominerar pga. vardagens oroligheter,

Som till exempel idag  månen hade stigit från luften
men hon vet inte vad hon gör och hon bryr sig inte om det.
Jag känner hennes storhet, beatsen som hon slår.

Det återstår att fylla min tid med aktiva praktiska ögonblick
som hon vill jag leva intensivt,
dagar förändrar mina tanklösa tankar
och samla i själen livets glädje
i den sublima kärleken som strålar ut från kroppen
strålarna av harmoni i ansiktet.

Det kommer närmare,
Hon ser igenom halvan av den, hela rundan.
och polera det med mejsel av skarpa sinnen,
stenen gör det prata,
stannar i gudens ögon
och han ser till den oändliga oändligheten.


Imorgon kommer början på nästa dag förvånad över lyckan att leva tillsammans på den heliga jorden, utan att bjuda på, firrecrackers på våren mera.

Tack till Polen, och resten av länder som bestå oss i krigen med naturen om ändå man måste hitta en syndabock;  

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-22 01:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Så väl tänkt och skrivet, ja !
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP