Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


All elände

 

All elände
All misslyckat
All hopplösheten

Kommer från tomheten

Ödet är redan bestämt
Ödet man kan inte ändra på
Ödet är Gud

Ödet är all existens slut

All eländet
Kommer utifrån och inifrån
Och från människan själv

Vilsenheten!

Eländet angriper båda själen och sinnen
Den sätter tankarna bakom galler
Den skapar kaos och förvirringen

Maktlösheten

All kärlek är elände
All sorg är elände
All dröm är elände

Önskningar!

All elände
Är GUD
Är religion

Hela jag är elände

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2018-07-22 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP