Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De trasiga skorna

 

I de trasiga kläderna
I de trasig skorna

Klär jag mig och går ut utan mål
Vill bara ut … ut… ut

I ett trasig byggd liv
Ur ett trasig fönster

Släpper luften in utan mål
Släpper drömmen ut utan sikt

I de trasiga dikterna och teckningarna
I de vemod ord

Döljer jag min trasiga ansikte
Och sen stänger all fönster inne och utifrån

Mina trasiga kläder är av löv gjorda
Mina trasiga skor är av snön gjorda

Min hela JAG är av tomheten skapat
Min hela tomheten är av ensamheten skapat

Jag passar i inga kläder, skor
Än den trasiga jag

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2018-07-22 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP