Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinner

 

 

glödande hett

mitt hjärta brinner

bara för dig

 

befria mig 

innan jag förtärs

av elden

 

släck elden så het

innan jag blir till aska

och min kärlek dör

 

jag är inte fågel Fenix

bara kött och blod

min levnad är kort

 

rädda mig

min själ hungrar

du är min frälsarkrans

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-22 11:54



Bookmark and Share


  Per Drysén
Nödrop ti?l föremålet för längtan
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP