Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COMPACT LIVING

 

Hemma i dig

bor jag trygg

 

rädslor står

i skamvrån

 

lögner kastas

i soppåsen

 

kärlek blommar

i fönstren

 

vattnad av

ömma händer

 

allt jag behöver

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-26 18:09



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
mer värt än guld och gröna skogar är att bo i den käras famn!
2018-07-28

  Niliboy
Så kan jag känna om det heliga ordet!
2018-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Det livet är guld värt, 24 carat!
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP