Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärksamhet

Uppmärksamhet

det är ju för fan det enda jag vill ha

din uppmärksamhet är det som gör mig svag

svag i benen, kroppen, det gör ont överallt

när du inte ger mig det jag vill ha, önskar att jag inte fanns

ge mig din uppmärksamhet det är allt jag vill ha

åtminstone en blick, hur svårt ska det va'






Fri vers av Vissen
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-23 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen