Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En väl öppen sorg

 

En väl öppen ensamhet
En väl öppen stillhet

En väl öppen synnerlighet
En väl öppen horisonten

En väl öppen sorg
En väl öppen tysthet

Sträcker sina armar mot mig
Omfamnar och törstar mig

Tar mig till sig
Jag är inte ensam längre




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2018-07-24 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP