Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Remi

 

allt är en tillfällighet

ett spel i världen magi

Jag är en bricka i den

en pjäs att flytta runt

på ett schackbräde

av svartvita rutor

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2018-07-24 13:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Man kan också vara den som skapar alla brickor vännen! kram
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP