Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvar

 

För det är inte mig det är fel på

att jag råkade ut för det här

Du kan kalla det dumhet

Jag kallar det oturen att just jag var där




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-24 14:08



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är absolut inte dig det är fel på. Du är bra! Kom ihåg det.
2018-07-26

  Lars Hedlin
Stark och tankeväckande!
2018-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Intressant och tankeväckande!

2018-07-25

  Annie b'larsson VIP
eller att han var där när du var där.
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP